Kungälvs Arena

http://en.wikipedia.org/wiki/File:Marriott_Center_1.JPG

en.wikipedia.org/wiki/File:Marriott_Center_1.JPG

En inlämningsuppgift där ni ska ta fram ett förslag på en modern arena för Kungälv med mycket nytänkande. SketchUp, powerpoint ska resultera i ett material som kan användas för e/n intressant presentation. Tänk er målgruppen kommunpolitiker.

Följande saker ska genomföras:

  1. Välj ett perspektiv som du tror kommer att ge dig många idéer: Hur lockar den till många besökare?  Hur passar den ihop med de mötesplatser och samlingställen vi redan har? Vilka sporter växer i Kungälv? Utifrån detta perspektiv ska du tydliggöra många olika fakta för den: var, avgränsningar, funktioner, gestaltning, marknadsföring, byggnader, planläge, material, teknikval, entréer/portar. (cirka en lektion)
  2. Kartor och CAD ritningar som beskriver den. Gestaltningen tydliggörs. En SketchUp genomgång på ungefär en halvtimme erbjuds. (cirka två lektioner)
  3. Information sammanställs lämplig för målgruppen, argument för att idéen skapas och finslipas, bilder för att göra idéen förståelig för en bredare allmänhet skapas. Powerpoint och presentationstankar tas fram. (cirka en lektion)

Övningarna kring perspektiv ska hjälpa er att göra den nödvändiga brainstorming. Ett tidigare inlägg om en multifunktionsarena ska fungera som en inspiration.

Powerpoint_Arena_150115

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s