PRESENTATION

Vi specialstuderar lite olika presentationer som kan förekomma i arkitektrollen som en fortsättning till Lite om presentationsteknik. Presentationer har förstås olika målgrupper: investerare, byggpersonal och slutkunder men det kan också vara allt från små informella presentationer på mässor och fester till långa gedigna på över timmen med mycket frågor. Många presentationer kan också köras inför chefer och kollegor innan det blir dags för den avgörande presentationen. Den här kursen ska utnyttja Öppet hus och ett antal andra tillfällen för att erbjuda flera olika sorters presentationssituationer.

  1. Den första presentationen har en bred målgrupp med allt från investerare till kunder men ska göras som en första presentation inför kollegor och chef.  Cirka 4 minuter lång med maximalt 5 minuter.
  2. Alla ska förbereda några korta presentationer för bara några få som lyssnar där de berättar om en modell, arkitektur, kursen, gestaltning, kafeer. Dessa ska användas inför varandra och på öppet hus.

”We will rock you” visar ett flertal posters med presentationer av arkitektidéer.

Musical inspired design är grunden för ”2nd quarter – Architectural Thesis presentation” en beskrivning av hur en designidé växer fram.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s